Başarı Yolculuğu-1: Başarı Üzerine %17 indirimli İbrahim Refik

Başarı Üzerine

ISBN
9789758540099
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
288
Azim Cesaret Düşünmek Eğitim Girişim Hayal Gücü İrade İnsan; yetenekleri, elindeki kaynakları, kişisel geçmişi, bilgi düzeyi ve etrafındaki fırsatların bileşimi üzerinde kafa yorup, kendisini tanımlayarak potansiyelini keşfetmek, Yazının devamı...
14,50 TL
%
17
İndirimli
12,04 TL Kazancınız: 2,46TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 458323
 

Ürün Özellikleri

Azim
Cesaret
Düşünmek
Eğitim
Girişim
Hayal Gücü
İrade
İnsan; yetenekleri, elindeki kaynakları, kişisel geçmişi, bilgi düzeyi ve etrafındaki fırsatların bileşimi üzerinde kafa yorup, kendisini tanımlayarak potansiyelini keşfetmek, daha sonra da bu potansiyelinin limitine ulaşma doğrultusundaki çalışma isteği çerçevesinde başarı ve mutluluk rüyasını gerçekleştirebilir.
İnsanın sahip olduğu potansiyeli, kendisini yaratan Kudret'in ona hediyesidir ve onu yaratılış gayesine uygun olarak başarıyla hayata geçirmesi ise bunun şükür karşılığıdır.
“Yapabileceğini düşündüğünden daha fazlısını yapamayacak bir insan yoktur.“ Sürekli iyileşmeye, değişim ve gelişime kararlı olmak, insanın potansiyel gücünün zirvesine ulaşıp başarılı olmasının anahtarıdır. Peygamberimiz'in (sav), “İki günü müsavi olan ziyandadır.“ buyurduğu gibi hergün, düne göre bir parça daha kendini yenileyip geliştirebilen insan, adım adım başarının kapılarını aralayacaktır.
Metod
Organizasyon
Özgünlük
Performans
Risk
Tecrübe
Sabır
Teenni
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,04   
12,04   
×
Kapat