Güllerin Efendisinden 63 Yaprak %17 indirimli İbrahim Refik

Güllerin Efendisi’nden 63 Yaprak

ISBN
9789758540228
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
223
Bu kitap, gül yüzlü, gül sözlü, Güllerin Efendisi'nin -sallallahû aleyhi ve sellem- 63 yıllık kutlu hayatından 63 yaprak sunmaktadır. O güllerin edendisi ki, rolüne bir adam, bir çocuk, bir köle ve bir kadınla başlayıp yirmi üç yıl Yazının devamı...
15,90 TL
%
17
İndirimli
13,20 TL Kazancınız: 2,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 465841
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap, gül yüzlü, gül sözlü, Güllerin Efendisi'nin -sallallahû aleyhi ve sellem- 63 yıllık kutlu hayatından 63 yaprak sunmaktadır.
O güllerin edendisi ki, rolüne bir adam, bir çocuk, bir köle ve bir kadınla başlayıp yirmi üç yıl gibi çok kısa bir zamanda benzeri mümkün olmayan evrensel bir nizam kurarak asrını Gül Asrı'na çevirdi.
O Güllerin Efendisi ki, bir hikmet ehli olmasının yanında maneviyat aleminin en büyük güneşi, büyük bir devlet adamı olduğu kadar eşsiz bir komutan, mükemmel bir kanun koyucu olmanın yanında en büyük bir ahlakçı ve yücelerden yüce dini bir rehber olarak hayatın her sahasında zirveyi temsil eden tek kişiydi.
O Güllerin Efendisi ki, ümmetine, yaşamanın ve ölmenin, ölmeden önce ölüp öldükten sonra yaşamanın sırrını öğretti.
O güllerin Efendisi ki, kız çocuklarını diri diri toprağa gömen cahiliye yığınlarından gönül erleri inşa etti.
O Güllerin Efendisi ki, gizlice suç işleyenlerin bile kendiliklerinden gelip teslim oldukları muhteşem bir “adalet nizamı“ kurdu.
O Güllerin Efendisi ki, asırlardır içlerinden adı anılmaya değer tek bir büyük insan çıkaramamış bir milletten dünyanın her tarafına din, ahlak ve medeniyet taşımaya koşan binlerce yüce ruha kaynaklık etti.
O Güllerin Efendisi ki, olanca büyüklüğüne rağmen, davranışlarıyla insanlardan bir insan gibi yaşadı. Ömrü boyunca milleti adına katlandığı onca meşakkatlerin karşılığında kimseden en ufak talepte bulunmadı.
O Güllerin Efendisi ki, dünya tarihinde kimse O eşsiz şahsiyetle boy ölçüşemez; milletlerin en büyük kahramanları bile O'nun yanında cüce kalır. Hiç kimse, O'nun kadar hayatın her sahasında silinmez izler bırakıp gitmemiştir. O, bu muhteşemler ötesi muhteşem vasıflarıyla, on dört asırdır ismi bütün coğrafyalarda şehbal açmakta ve sevgisi gönüllerde her geçen gün büyümektedir.
Güllerin Efendisi'nin yaydığı ıtırları derin derin yüreğinize çekip, rahmet yüklü gül yağmurlarıyla sırılsıklam olmanız dileği ile...
(Arka Kapak)

Boyutlar

17x17

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar İslam Hz. Muhammed

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,20   
13,20   
×
Kapat