Balkanlarda Türk Çocuk Şiiri %17 indirimli

Balkanlar’da Türk Çocuk Şiiri

ISBN
9789754343496
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
360
Avrupa'nın güneydoğusunda yer alan Balkanlar, özellikle Osmanlı yönetimi sırasında Türklerin yoğun olarak yaşadığı bölgelerden biridir. Balkan Savaşı'ndan sonra ciddi azalmalar olmakla birlikte, günümüzde de yörede dikkate değer bir Yazının devamı...
25,00 TL
%
25
İndirimli
18,75 TL Kazancınız: 6,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 452784
 

Ürün Özellikleri

Avrupa'nın güneydoğusunda yer alan Balkanlar, özellikle Osmanlı yönetimi sırasında Türklerin yoğun olarak yaşadığı bölgelerden biridir. Balkan Savaşı'ndan sonra ciddi azalmalar olmakla birlikte, günümüzde de yörede dikkate değer bir Türk nüfus barınmaktadır. Başta Bulgaristan olmak üzere Yunanistan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Moldova'da yaşayan soydaşlarımız, tarihi birikimlerinin etkisiyle başka kültürel faaliyetlerinin yanı sıra Türk edebiyatı ile ilişkilerini de sürdürerek, Türkçeye yeni ürünler kazandırmaktadırlar.
Elinizdeki kitapta sizlere bu ürünlerin çocuk şiiri boyutunu sunmak istedik. Böylece Makedonya, Kosova, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya ve Moldova'da yaşayan Türk şairlerinin çocuk şiirleri ilk kez bu çalışmada bir araya getirilmiş oldu.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir Şiir Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,75   
18,75   
×
Kapat