Aynur Tümen %17 indirimli Aynur Tümen

Aynur Tümen

ISBN
9786054353644
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
176
An gelir hayatınızda bir şeyler ters gider ve siz tek başınıza bir şeylerin üstesinden gelemezsiniz. O noktada evren karşınıza bir kılavuz çıkarır. Sevgili Aynur Tümen de bu anlamda tanıyabileceğiniz en sıradışı koçlardan Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 421147
 

Ürün Özellikleri

An gelir hayatınızda bir şeyler ters gider ve siz tek başınıza bir şeylerin üstesinden gelemezsiniz. O noktada evren karşınıza bir kılavuz çıkarır. Sevgili Aynur Tümen de bu anlamda tanıyabileceğiniz en sıradışı koçlardan birisidir. Bu kitap da onun en yegâne pusulası olacaktır.
-Birkan Uz- (Yönetmen)
Güleryüzü ve bitmek nedir bilmeyen o pozitif enerjisiyle anında fark edersiniz kalabalıklar içinde onu. Koçluk ise Tanrı'nın ona yakıştırıp giydirdiği en güzel kıyafetlerden biridir.
-Süheyl Uygur- (Tiyatrocu)
Manevi arayışların zirvede olduğu anlarda, herkesin yaşanmış bu kısa hikâyelerden bir şeyler bulacağı bu kitap, tam bir başucu kitabı olmaya adaydır.
-Nergis Kumbasar- (Sunucu ve oyuncu)
Sevgili Aynur, seninle tanıştığımda etrafına yaydığın enerjiyle o gün senden ayrılırken, sanki 30 yıllık can dostumdan ayrılıyormuş gibi hissettirdin bana... Hayata bakışın ve kabul edişin o kadar doğru ve güzel ki, ister istemez çevrendekileri hemen etkin altına alıyorsun. Yazacak daha o kadar çok şey var ki... Son bir şey söylemek istiyorum; ebediyete yolculuk edene kadar, sakın hayatımızdan çekme enerjini.
-Cem Kurtoğlu- (Aktör)
Okunması ve üzerinde düşünülmesi gereken bir kitap. Her kitap okunur ama bu kitap sürekli başucunda tutulması gereken bir kitaptır.
-Riccon İlhan Doğan- (Beden Dili ve Düşünce Okuma Tekniği Uzmanı)
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat