Hayat Kodları Dizisi 1 Aşk Kodları %17 indirimli Aynur Tümen

Aşk Kodları

ISBN
9786055097059
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
200
“Neden beni sevdin“ âşıkların sevgiliye sorduğu en can alıcı sorudur. En az bir kez bu soruyu işitmiş ya da en az bir kez bu soruyu sormuşuzdur. Peki, yanıt nedir Gerçekten, neden, nasıl, niçin âşık olduğumuzu biliyor muyuz Âşık Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 499452
 

Ürün Özellikleri

“Neden beni sevdin“ âşıkların sevgiliye sorduğu en can alıcı sorudur. En az bir kez bu soruyu işitmiş ya da en az bir kez bu soruyu sormuşuzdur. Peki, yanıt nedir Gerçekten, neden, nasıl, niçin âşık olduğumuzu biliyor muyuz Âşık olacağınız kişinin kim olacağı, yaşayacağınız ilişkinin nasıl olacağı çocukluğunuzda gördüğünüz, duyduğunuz, kısaca tanık olduğunuz olaylar, anne-babanız, içine doğduğunuz ülke ile şekillenir. Hepimiz yaşadıklarımızla zihnimizin en derin köşesine bir çapa atarız; kişilik gelişimciler bu işleme kodlama diyor. Bilmeden oluşturduğumuz bu kodlar, aşk hayatımızı cennet yaparken, cehenneme de çevirebilir. Aşkta kocaman daireler çizip bir yol alamıyorsanız, hep aynı şeyler başınıza geliyorsa bilin ki bu edindiğiniz olumsuz kodlar yüzündendir.
Bu kitabı okurken, geçmişte ya da şu anda yaşamakta olduğunuz ilişkinizi gözden geçirebilir ve birçok soruya kolayca yanıt bulabilirsiniz. Aşk hepimizin tatlı belası! Ama aşkın sırlarını anlarsak, bize ne dediğini anlayabilir, onunla uzlaşabilir ve mutluluğu yakalayabiliriz.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat