Ansiklopedik Ülkeler ve Dünya Atlası 3 Cilt Takım

Ansiklopedik Ülkeler ve Dünya Atlası 3 Cilt Takım

ISBN
6958888111628
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
725
Genel Dünya ve Avrupa 1 Amerika ve Afrika 2 Okyanusya / Asya ve Türkiye 3 Ansiklopedik ülkeler ve Dünya Atlası, öğrenciler ile vazgeçilmez bir başvuru kaynağı. Yetişkinler için ise çarpıcı fotoğrafları ile zevk alınarak okunacak Yazının devamı...
75,00 TL
%
17
İndirimli
62,25 TL Kazancınız: 12,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 594730
 

Ürün Özellikleri

Genel Dünya ve Avrupa 1
Amerika ve Afrika 2
Okyanusya / Asya ve Türkiye 3

Ansiklopedik ülkeler ve Dünya Atlası, öğrenciler ile vazgeçilmez bir başvuru kaynağı. Yetişkinler için ise çarpıcı fotoğrafları ile zevk alınarak okunacak oldukça yararlı bilgiler içeriyor. Gezginlere ise dünyadaki her ülke için en son bilgilere ulaşabilecekleri bir "Dünya Rehberi". ülkeleriyle ve üzerinde yaşayan insanlarıyla dünya tarihinin kısa ve eğlenceli bir özeti.

Eğlenceli yanı, sayfalar arasında dolaşırken görsel bir belgeseli izleme tadında.

Ansiklopedik ülkeler ve Dünya Atlası'nın sayfalarında ilerledikçe, özenle seçilmiş fotoğraflar sizleri gizemli ülkelerin şaşırtıcı bilgilerine ulaştıracak.

Elinizdeki bilgi kaynağının en büyük özelliği, ilk defa Türkiye'den dünya ülkelerine ilginç ve özgün yaklaşım sergiliyor olması. önceki kaynaklar bir Batı ülkesinin gözüyle yazılıp dilimize çevrildiği için Türk öğrencilerine, aşılması güç bir yabancılık oluşturuyordu. Bu eser Türk uzmanlarınca hazırlandığı için yakın ilişki içinde olduğumuz başta Almanya gibi batı ülkeleriyle Türk Cumhuriyetleri gibi yakın ülkelerle son yılların ilişkileri ve tarihsel bağlar göz önüne alınarak oluşturuldu.

Dünya artık bizim gözümüzle elinizin altında...

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Referans Atlas

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
62,25   
62,25   
×
Kapat