Animasyon %17 indirimli

Animasyon

ISBN
9789754993219
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
64
Okul öncesi dönem, birey gelişiminin en hızlı olduğu dönemdir. Doğumdan itibaren başlayan bu süreçte çocuklar, tüm gelişim alanlarında ileriki yaşamlarını etkileyecek becerileri kazanmaktadırlar. Bu süreçte kazanılan beceriler ve bu Yazının devamı...
23,00 TL
%
17
İndirimli
19,09 TL Kazancınız: 3,91TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 453940
 

Ürün Özellikleri

Okul öncesi dönem, birey gelişiminin en hızlı olduğu dönemdir. Doğumdan itibaren başlayan bu süreçte çocuklar, tüm gelişim alanlarında ileriki yaşamlarını etkileyecek becerileri kazanmaktadırlar. Bu süreçte kazanılan beceriler ve bu becerilerle elde edilen deneyimler çocukta var olan kapasitenin en üst düzeye çıkarılmasında etkin rol oynamaktadır.
Günümüzde çocuklara özgü yaratılan dünyanın giderek hızla artan bir tempoda geliştiğini ve artık çocuklara özel ürün üretmenin ve pazarlamanın ayrı bir sektör haline geldiğini görmemek mümkün değil. çocuk mağazaları, çocuklara özel televizyon programları, çocuklar için hazırlanmış tiyatro ve filmler, restoranlar, çocuk kulüpleri, turistik tesisler, eğlence merkezleri bu sektör içinde akla gelen ilkler.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

19.5x27

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Eğitim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,09   
19,09   
×
Kapat