Akıllı Düğmeler-Başlangıç / Logico Primo Neler Yapıyorum? (Finki Set)

Akıllı Düğmeler-Başlangıç / Logico Primo Neler Yapıyorum (Finki Set)

ISBN
9789758790487
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
16
3-6 Yaş arası çocuklar için geliştirilmiş olan İlk Akıllı Düğmeler - Başlangıç Logico Primo Eğitim Seti, yuvada, okul öncesi eğitimde ve başlangıç sınıflarında kullanılmaktadır. Okulda, yuvada görev yapan nitelikli eğitim Yazının devamı...
100,00 TL
%
17
İndirimli
83,00 TL Kazancınız: 17,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 607405
 

Ürün Özellikleri

3-6 Yaş arası çocuklar için geliştirilmiş olan İlk Akıllı Düğmeler - Başlangıç Logico Primo Eğitim Seti, yuvada, okul öncesi eğitimde ve başlangıç sınıflarında kullanılmaktadır. Okulda, yuvada görev yapan nitelikli eğitim bilimcilerin işbirliğinde geliştirilen ürünlerin konusu, içeriği ve görsel yapısı çocukları oynamaya, anlatmaya, düşünmeye yönlendirir. Konular çocuğun deneyim dünyasından seçilmiştir. Çocuklar, her kartın resimli dünyasında kendileriyle özdeşleştirecekleri konular ve şekiller keşfederler. Bugüne kadar ülkemizde 20 binden fazla çocuğun üzerinde yapılan bire bir çalışmada gözlenen başarı ve farklılık onun okul bazında da uygulamaya konulmasında büyük etken olmuştur.
Avrupa Birliği ülkelerinin yuva, okul öncesi, başlangıç ve ilköğretim sınıflarında kullanılan Akıllı Düğmeler Eğitim Setleri bugün başta Almanya, Fransa ve İngiltere olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinde ve dünyada; toplam 22 ülkede temel eğitim seti olarak; ilköğretim okullarında, öncesi ve sonrasında dört ayrı kategori ve dört ayrı yaş gruplaması içinde kullanılmaktadır. Marsık Yayıncılık lisansıyla ülkemizde de eğitim alanında hızla yerini alan Akıllı Düğmeler Setleri, çocuklarımızı çağdaş eğitime taşıyan ilk basamak ve eğitim dünyasının tartışmasız, benzersiz yöntemi ve tek setidir.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
83,00   
83,00   
×
Kapat