Final İlköğretim 5. Sınıf Yaz Tatil Kitabı (6.Sınıfa Geçen Öğrenciler

5. Sınıf Yaz Tatili Kitabı

ISBN
9786053743156
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
Değerli veliler ve öğretmenler... Tatil, dinlenme-eğlenme-öğrenme etkinlikleri bir arada yapıldığında değer kazanan bir kavramdır. öğrencinin kaygı düzeyinin azaldığı bu dönem, nitelikli etkinliklerle değerlendirildiğinde daha Yazının devamı...
10,00 TL
%
30
İndirimli
7,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 365989
 

Ürün Özellikleri

Değerli veliler ve öğretmenler...
Tatil, dinlenme-eğlenme-öğrenme etkinlikleri bir arada yapıldığında değer kazanan bir kavramdır. öğrencinin kaygı düzeyinin azaldığı bu dönem, nitelikli etkinliklerle değerlendirildiğinde daha verimli ve dolu yaşanmış sayılacaktır.
Tatile bu açıdan bakıldığında “nitelikli zaman“ kavramı ile karşılaşılır. Algı menzilinin oldukça arttığı bu dönemde öğrenciler yararlı kaynaklara yönlendirildiğinde ve nitelikli zaman geçirme adına onlara alternatif etkinlikler sunulduğunda bu verimlilik artmaktadır.
çocuklarımız için hazırlanan bu kitapta verimli ve nitelikli zaman geçirme adına çeşitli alternatifler oluşturuldu. Uzun yaz tatilinin 8 haftasını kapsayacak şekilde düzenlenen bu kitap beceri temelli olarak hazırlandı ve çocukların zihinsel gelişimi amaçlandı.

Boyutlar

13.5x26.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim 5. Sınıf Soru Bankaları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat