Zor Çocuk

ISBN
978605655440
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
317
çocuğunuzu yetiştirmekte zorlanıyor musunuz çocuğunuzun ve kendi hayatınızın üzerinde kontrolünüzün olmadığını mı düşünüyorsunuz çocukla sık sık çatışıyor musunuz Bir ebeveyn olarak kendinizi yetersiz ya da suçlu buluyor Yazının devamı...
26,00 TL
%
25
İndirimli
19,50 TL Kazancınız: 6,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 578287
 

Ürün Özellikleri


çocuğunuzu yetiştirmekte zorlanıyor musunuz
çocuğunuzun ve kendi hayatınızın üzerinde kontrolünüzün olmadığını mı düşünüyorsunuz
çocukla sık sık çatışıyor musunuz
Bir ebeveyn olarak kendinizi yetersiz ya da suçlu buluyor musunuz
Evliliğiniz ya da aile hayatınız bu durumdan etkileniyor mu

Günümüzde DEHB olarak bilinen Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğunu farklı bir açıdan ele alan Dr. Turecki, anne baba ve eğitimcilere zor çocukların psikolojisinin inceliklerini gösteriyor.

Zor çocuklar söz konusu olduğunda yemekten uykuya, giyimden oyuncaklara, okuldan oyun zamanına uzanan pek çok meseleyi yıllar süren araştırmalar ışığında kaleme alan yazar, ailelere 'pozitif disiplin'in anahtarını veriyor.

DEHB tanısı konsun konmasın, bir çocukla ilgili birinci ve en temel meselenin 'mizaç' olduğundan yola çıkan Dr. Turecki, bu kitabın hedefinin anne baba ile çocuk arasındaki duygusal uyumu geliştirmek olduğunu özellikle belirtiyor. Bebeklikten itibaren çocuğun motor kabiliyetleri, öğrenme becerilerinin gelişimi, dil yeteneği ve okul başarısı gibi konuları sistematik yöntemlerle ele alan yazar, testler ve yol gösterici tablolar ışığında basit ama çok önemli ilkeleri açıklıyor.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,50   
19,50   
×
Kapat