Zor Çocuk - İdeal Öğretmen Thomas Armstrong

Zor Çocuk - İdeal Öğretmen

ISBN
9786056479823
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
202
İnsan çeşitliliğinde yeni bir kavram: öğretmenlerin özel ihtiyaç sahibi öğrencilere sunduğu hizmetlerdeki değişim üzerine araştırmalar, son yıllarda artarak devam etmektedir: Nöroçeşitlilik. Doğadaki ve kültürlerdeki çeşitliliğe Yazının devamı...
21,60 TL
%
35
İndirimli
14,04 TL Kazancınız: 7,56TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 664356
 

Ürün Özellikleri

İnsan çeşitliliğinde yeni bir kavram: öğretmenlerin özel ihtiyaç sahibi öğrencilere sunduğu hizmetlerdeki değişim üzerine araştırmalar, son yıllarda artarak devam etmektedir: Nöroçeşitlilik. Doğadaki ve kültürlerdeki çeşitliliğe saygı duyarken, aynı yaklaşımı farklı öğrenen, farklı düşünen ve farklı davranan öğrenciler arasındaki beyin çeşitliliğinde de kullanmalıyız.

çok satanların yazarı Thomas Armstrong sınıftaki nöroçeşitlilikte, nöroçeşit öğrencilerin ve nöroçeşit akranların okulda ve hayatta başarılı olmaları için, güçlü yönlerini kucaklamamız gerektiğini söylüyor. Bu yenilikçi kitap özel ihtiyaçların beş kategorisine odaklanıyor: öğrenme güçlükleri, dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu, otizm, zihinsel engeller, duygusal ve davranışsal bozukluklar. Armstrong her bir kategoriyi derinlemesine tartışıyor.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,04   
14,04   
×
Kapat