Zindan Notları

ISBN
9789759044459
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
128
Her insan, bütün hayatında, kuyruklu yıldızı ancak ve ancak bir kez görebilir. Benim gibi bâzıları ise, onu bir kez bile göremezler. 1912 yılında, kuyruklu yıldız ilk kez göründüğünde, ben beş yaşımdaydım. Annem ve kız Yazının devamı...
6,00 TL
%
17
İndirimli
4,98 TL Kazancınız: 1,02TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570721
 

Ürün Özellikleri

Her insan, bütün hayatında, kuyruklu yıldızı ancak ve ancak bir kez görebilir. Benim gibi bâzıları ise, onu bir kez bile göremezler. 1912 yılında, kuyruklu yıldız ilk kez göründüğünde, ben beş yaşımdaydım. Annem ve kız kardeşlerim, bu acayip yıldızı görebilmek için dama çıktıklarında, yıldızı bana da gösterip: “Gördün mü Kuyruğunu görüyor musun“ demişlerdi. Bense, henüz aklım ermediği, yıldızın dahi ne olduğunu bilmediğim için, kuyruklu yıldızın da ne olduğunu bilmiyordum. Kuyruklu yıldızı görmediğim halde: “Evet gördüm.“ demiştim.
Bu yıldız 1992 yılında yeniden görüleceği zamansa, ben artık bu dünyada olmayacağım. Eğer o tarihte sağ olsam bile, bu acayip yıldızı görebilmek için gözlerimin yeteri kadar güçlü olacağını ve ayaklarımın, bu yıldızı seyretmek için, beni dama çıkarabileceğini sanmıyorum. Bu olay, insan hayatında sâdece ve sâdece bir kez olacak bir şey. Mutluluk da kuyruklu yıldız gibi, insan hayatında sâdece bir kez yaşanacak bir olgu. Bazıları ise bu mutluluğu bir kez bile yaşamamışlardır.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Halk Edebiyatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,98   
4,98   
×
Kapat