Zeka Türüne Göre Çocuk Eğitimi

ISBN
9786050009477
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
210
Çocuk eğitimi; sabır ve şefkat isteyen bir meseledir. Çocuk eğitimi demek; gelecek inşa etmektir. Bir milletin gelenek göreneklerini yaşatmaktır. İlerlemek, yükselmektir. Sağlıklı, huzurlu, kendiyle barışık, kendine ve çevresine iyi Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 405031
 

Ürün Özellikleri

Çocuk eğitimi; sabır ve şefkat isteyen bir meseledir. Çocuk eğitimi demek; gelecek inşa etmektir. Bir milletin gelenek göreneklerini yaşatmaktır. İlerlemek, yükselmektir. Sağlıklı, huzurlu, kendiyle barışık, kendine ve çevresine iyi davranan fertler yetiştirmektir. Sağlam karakterli insanlar yetiştirmektir. Ve yine çocuk eğitiminde çocuğun karakteristik yapısını bozmadan gerekli müdahaleyi yapmak çok önemlidir.
Çocukları kendi yetenek ve zekâları doğrultusunda terbiye etmenin ne derece akıllıca bir yol olduğu aşikârdır. İşte bu düşünce ile çoklu zekâ kuramından hareketle ortaya konulan bu çalışma annelere, babalara, anne-baba adaylarına, öğretmenlere, psikolojik danışmanlara, anaokulu öğretmenlerine rehberlik edecek nitelikte değerli bir çalışmadır.
Çocuklarını ve öğrencilerini başarılı ve sağlıklı nesiller olarak yetiştirmek isteyen herkes için bir başvuru kaynağıdır.

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Çocuk Eğitimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat