Zehir %17 indirimli C.ABDULLAYEV

Zehir

ISBN
9799752560108
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
368
Kaknüs Yayınları, kitapları tüm dünyada 16 milyondan fazla satan Azeri asıllı Cengiz Abdullayev'in polisiye romanlarını yayınlamaya devam ediyor. Ortadoğu'da Şeytan Üçgeni Filistin, İsrail, İran, Azerbaycan ve Rusya Gizli Servisleri'ni Yazının devamı...
16,00 TL
%
17
İndirimli
13,28 TL Kazancınız: 2,72TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 472979
 

Ürün Özellikleri

Kaknüs Yayınları, kitapları tüm dünyada 16 milyondan fazla satan Azeri asıllı Cengiz Abdullayev'in polisiye romanlarını yayınlamaya devam ediyor.
Ortadoğu'da Şeytan Üçgeni
Filistin, İsrail, İran, Azerbaycan ve Rusya Gizli Servisleri'ni işbirliği yapmaya sevk edecek kadar azılı bir teröristtir Ahmet Mürsel. Kendi hesabına çalışır. Nefretin gücünü temsil eder. Karşısında ise zekanın gücü Drongo vardır: Yine kendi hesabına çalışan profesyonel bir ajandır Drongo.
Azılı Bir Teröristin Sınır Tanımayan Eylemleri
Filistinli örgütler Arafat'ın geçici ateşkes teklifini kabul edip bir süreliğine saldırılara son verdikleri halde Ahmet Mürsel şiddetle karşı çıkar. Döneklikle suçladığı, Filistinli Müslümanların dini lideri Şeyh Abdulkerim'i öldürme cüretini gösteren Ahmet Mürsel bakalım yakalanabilecek mi
Ortadoğu ve Azerbaycan'ın tanıdık atmosferinde geçen mükemmel kurgulanmış bir polisiye roman. Uluslar arası arenada Doğu'nun en iyi polisiye yazarı olan Abdullayev'den bir başyapıt.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Rus

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,28   
13,28   
×
Kapat