Zaman Yolcusu Türklerin İzinde 1 Cd+Dvd %17 indirimli

Zaman Yolcusu Türklerin İzinde 1 Cd+Dvd

ISBN
8698829811574
Yazar
Yayıncı
Ahmet Yeşiltepe, NTV’de hazırlayıp sunduğu Zaman Yolcusu adlı belgeselle iki sezondur kadim Türklerin izini sürüyor, Orta Asya’dan Anadolu’ya bir insan haritası çıkarıyor. İlk sezonunda Zaman Yolcusu 36 bin kilometre yol yaptı, 8 Yazının devamı...
24,90 TL
%
25
İndirimli
18,68 TL Kazancınız: 6,22TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 521633
 

Ürün Özellikleri

Ahmet Yeşiltepe, NTV’de hazırlayıp sunduğu Zaman Yolcusu adlı belgeselle iki sezondur kadim Türklerin izini sürüyor, Orta Asya’dan Anadolu’ya bir insan haritası çıkarıyor.
İlk sezonunda Zaman Yolcusu 36 bin kilometre yol yaptı, 8 ülke gezdi, aktüel tanıklığını sürprizlerle dolu bir yol öyküsüne dönüştürdü.Unutulmuş imparatorlukları, az bilinen halkları, hiç bilinmeyen akrabaları, kayıp dillerı, kayıp şarkıları,efsanelerle gerçeğin iç içe geçtiği kadim öyküleri ekran başındakilere ulaştırdı.
Muzikotek imzasıyla piyasaya çıkan DVD hem ilk sezonun 120 dakikalık bir özetini hem de bu yolculukta Zaman Yolcusuna eşlik eden müzikleri sizlerle buluşturuyor.
Transsiberia Grubu’nun Chayaan albümünün içerdiği bansuri, kopuz gibi etnik aletler ve gırtlak vokali eşliğinde Orta Asya ile Anadolu’daki müzik kültürlerinin ortak yönlerini zaman zaman yalın, zaman zaman elektronik altyapılarla birleştiren zamansız, müzikal bir yolculuk sizleri bekliyor.

Boyutlar

15x18

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,68   
18,68   
×
Kapat