Z Son İnsan mı

ISBN
9789758420988
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
362
Teknoloji hayatın her alanında inanılmaz değişimlere neden olurken, geçmişin yaş dönemleriyle belirlenen kuşak anlayışını da farklı bir boyuta taşıdı. Bugünün X kuşağı girişimcileri, ürünlerini, Y kuşağından Yazının devamı...
18,50 TL
%
30
İndirimli
12,95 TL Kazancınız: 5,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570235
 

Ürün Özellikleri

Teknoloji hayatın her alanında inanılmaz değişimlere neden olurken, geçmişin yaş dönemleriyle belirlenen kuşak anlayışını da farklı bir boyuta taşıdı. Bugünün X kuşağı girişimcileri, ürünlerini, Y kuşağından çalışanlarıyla birlikte hem Y kuşağına hem de ardından gelen iki genç kuşağa satma telaşındalar; çünkü teknoloji hem yaş eşiklerini hem de alım tercihlerini değiştirdi.
Z “Son İnsan“ mı bir öngörü kitabı ve sadece bu nedenle Hakan Senbir, kitabını hazırlarken ciddi bir araştırma ve arşiv taraması yapmış. Kitabı okurken; kendi kuşağımı, çalıştığım insanları ve geleceği kolaylıkla düşünebilme olanağını buldum. Böylesine ayrıntıyla tanımlanmış bir yol haritasında yürürken de geleceğin bilinmezliğinde kaybolmadım. Ne ürettiğiniz önemli değil ama ürettiğinizi satmaya devam etmek istiyorsanız, “son insan“ı tanımalı ve onun kitabını okumalısınız.
- Günseli Özen Ocakoğlu-

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kültür Sosyolojisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,95   
12,95   
×
Kapat