Yüz Kızarmasının Önüne Geçin %17 indirimli Robert J. Edelmann

Yüz Kızarmasının Önüne Geçin

ISBN
9789753001595
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
116
Çok sayıda insan için, kızarma, yaşamın içinde ortaya çıkan sosyal durumlarda yaşanan utanma duygusuna ilişkin doğal bir tepki değildir. Kızarma sizi perişan edebilir, insanların size baktığını hissettirecek durumlardan kaçınmanıza Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 376905
 

Ürün Özellikleri

Çok sayıda insan için, kızarma, yaşamın içinde ortaya çıkan sosyal durumlarda yaşanan utanma duygusuna ilişkin doğal bir tepki değildir. Kızarma sizi perişan edebilir, insanların size baktığını hissettirecek durumlardan kaçınmanıza neden olabilir, hatta dışarı çıkmaca bile korkar hale getirebilir. Diğer insanlar bu durumu gerçek bir sorun olarak değerlendirmedikleri için de hak ettiğinizi düşündüğünüz anlayışı bulamayabilirsiniz.
Bu tam bir kısırdöngü. Kızardığınızı duyumsuyorsunuz, bu daha da utanmanıza yol açıyor ve siz bu yüzden daha da çok kızarıyorsunuz. Diğer insanların yorumlan, dostça olsa bile işe yaramıyor.
Ancak bu böyle devam etmek zorunda değil. Profesör Edelmann'ın yöntemini izlerseniz, bu döngüyü kırıp, her durumla yeni bir şekilde yüzleşebilirsiniz. Utanma ve yenilgi duygularını adım adım değiştirip yaşamınızı kontrol altına alabilirsiniz.
Profesör Edelmann kızarma ve utanma sorunları konusunda uzmanlaşmış bir psikologdur.
(Arka Kapak)

Boyutlar

14x21

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat