Yürek Her Şeyden Ziyade Aldatıcıdır %17 indirimli J.T.Leroy

Yürek Her Şeyden Ziyade Aldatıcıdır

ISBN
9789759920418
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
262
Amerika'da ilk romanı Sarah yayımlandığında olağanüstü bir ilgiyle karşılanan J.T. LeRoy'un asıl kimliğinin Laura Albert olduğunun açıklanmasından sonra bakışlar bir kez daha yazarın kitapları Sarah ve Yürek Her Şeyden Ziyade Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 460440
 

Ürün Özellikleri

Amerika'da ilk romanı Sarah yayımlandığında olağanüstü bir ilgiyle karşılanan J.T. LeRoy'un asıl kimliğinin Laura Albert olduğunun açıklanmasından sonra bakışlar bir kez daha yazarın kitapları Sarah ve Yürek Her Şeyden Ziyade Aldatıcıdır'a çevrildi.
Yürek Her Şeyden Ziyade Aldatıcıdır, okuyucuyu Amerika'da geçen bir yol macerasının karanlık kalbine götürüyor. Sürekli sevgili değiştiren bir anne ve onun kız kılığına sokup dükkanlardan hırsızlık yapmaya zorladığı yeniyetme oğlu arasındaki rahatsız edici ilişki satırlar boyunca sürüyor. Suiistimallerle dolu bir sevgi ve işlevsiz bir cinsellik, kalp kırıklığı ve kaybedilen masumiyete dair dehşet verici öyküler bunlar. LeRoy ya da asıl kimliğiyle Laura Albert harikulade düşgücü ve lirizmi ile, tekinsiz bir geçmişi bir kez daha bütünüyle tuhaf ve büyülü bir anlatıya dönüştürüyor.
LeRoy'un anlatımında öyle hakiki bir tutku, tutumluluk, duygusal derinlik ve lirik güzellik var ki çağdaş romandan beklemeye alıştığımız bütün sıradan kalıpların ötesine geçiyor.
Dennis Cooper
Dili daima taze, ruhu hiç kirlenmemiş.
New York Times
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Kuzey Amerika

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat