Yunan Mitolojisinde Aşk %17 indirimli Turhan Yörükan

Yunan Mitolojisinde Aşk

ISBN
9789756360491
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
449
Doğan Hızlan'ın en iyi beş kitaptan biri olarak seçmiş olduğu bu kitap için, M. Kemal Yılmaz, “Mitoloji dünyasının kişilerinin kişilerinin aşk öyküleri zevkle okuyacaksınız... Bu kitap, sanat geleneği olan okuyucuların üretim Yazının devamı...
35,00 TL
%
17
İndirimli
29,05 TL Kazancınız: 5,95TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 459922
 

Ürün Özellikleri

Doğan Hızlan'ın en iyi beş kitaptan biri olarak seçmiş olduğu bu kitap için,
M. Kemal Yılmaz, “Mitoloji dünyasının kişilerinin kişilerinin aşk öyküleri zevkle okuyacaksınız... Bu kitap, sanat geleneği olan okuyucuların üretim gücünü arttıracak, yeni şiirler, yeni öyküler yazmalarına, yardımcı olacaktır“ demektir.
Yüksel Işık, bu kitabın, mitolojik kahramanların aşkla ilgili olarak yaşadıkları insanî duyguların tümünü “Felsefî, psikolojik ve sosyolojik boyutlarından koparmadan“ ele almış olduğunu;
TV8'de yayınlanan Alkışlar programında, Dr. Turhan Yörükân'ın Yunan Mitolojisinde Aşk adlı bu kitabını tanıtırken Serap Aksoy Gürkan da, “Sevme duygusunun insanlar arasında ne derece köklü ve önemli olduğunu bu öykülerde görebilirsiniz“ diyerek, Yunan mitolojisinin en güzel, en güçlü hikâyelerinin bu kitapta yer almış olduğunu belirtmektedir.
Ön kapak, ünlü kahraman Herakles'in Aleos'un Tegea prensesi Auge'yi kaçırışını resmeden bir bronz ayna kapağını görüntülemektedir.(Atina Millî Müzesi)
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Tarih Antik Tarih

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
29,05   
29,05   
×
Kapat