Yolsuzluk ve Mali Suçlar Yakup Yılmazer

Yolsuzluk ve Mali Suçlar

ISBN
9786054378593
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
424
Yolsuzluk ve Mali Suçlar kitabının ilk baskısı 2006, ikinci baskısı 2007 yılında yapıldı. Geçen bu süreç içinde mali suçlarla ilgili yeni yaklaşım ve analizler ortaya çıktı. Bu bağlamda eklemeler ve yorumlar için yeni bir Yazının devamı...
35,00 TL
%
2
İndirimli
34,30 TL Kazancınız: 0,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 617718
 

Ürün Özellikleri

Yolsuzluk ve Mali Suçlar kitabının ilk baskısı 2006, ikinci baskısı 2007 yılında yapıldı. Geçen bu süreç içinde mali suçlarla ilgili yeni yaklaşım ve analizler ortaya çıktı. Bu bağlamda eklemeler ve yorumlar için yeni bir baskının yapılması kaçınılmaz oldu.
Yolsuzluk ve mali suçlar geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni bir yüzyılda da ülkeler ve toplumlar için önemli bir problem olmaya devam etmektedir. çünkü insanlar, toplumlar ve şirketlerin birikimleri hala haksız bir şekilde el değiştirmektedir.
Yolsuzluğun, ekonomik krizleri; ekonomik krizlerin yoksulluğu; yoksulluğun suçu tetiklediği bilinmektedir. Bu sarmal bireyleri, aileleri ve toplumları mutsuzluğa itmektedir.

Yolsuzluk, sosyal sistemlerin bozulduğu çöküş ve gerileme dönemleri ile, çıkış ve yükselme dönemlerinin başında ve bir ekonomik sistemden diğerine geçişte kendini daha çok hissettirir. çöküş ve gerileme döneminde, sistemin işleyişi, kurumların fonksiyonlarını yitirmesi ve değer yargılarındaki bozulma yolsuzluğa zemin hazırlar. çıkış ve yükselme dönemlerinde ise, değişime uygun kurumlaşmanın ve anlayışın geç ortaya çıkması ve yerleşmesi yolsuzluğun artmasına neden olmaktadır.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
34,30   
34,30   
×
Kapat