Yiyecek ve İçecek Servisi

ISBN
2880000112556
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
206
Kitabın ilk bölümlerinde öncelikle organizasyon yapısı, iş tanımları ve iş gerekleri üzerinde durulacak, daha sonra ise servis departmanında kullanılan malzemeler tanıtılacaktır. Hijyen ve sanitasyon hakkında gerekli bilgiler verildikten Yazının devamı...
11,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 562907
 

Ürün Özellikleri

Kitabın ilk bölümlerinde öncelikle organizasyon yapısı, iş tanımları ve iş gerekleri üzerinde durulacak, daha sonra ise servis departmanında kullanılan malzemeler tanıtılacaktır. Hijyen ve sanitasyon hakkında gerekli bilgiler verildikten sonra, mönü ve servis bilgisi ayrıntılı olarak aktarılacaktır. İlerleyen bölümlerde servis elemanlarının ihtiyaç duyabilecekleri temel mutfak bilgileri verilecek, içecekler ve servisleriyle ilgili açıklamalar yapılacaktır. Kitabın son bölümü, konuklarla ilişkiler ve şikayetlerle ilgilenmeye ayrılmış, bir rekabet aracı olarak konuk ilişkilerinin üzerinde durulmuştur.
Yiyecek ve içecek servisi kitabının ek kısmında sektörden çeşitli mönü örneklerine yer verilmiş, ayrıca takımlar, üniformalar, masa örtüleri, peçeteler ve servis arabalarıyla ilgili kimi görseller de sunulmuştur. Ek kısmının sonunda, servis personelinin bilmesi gereken şarap terminolojisine de yer verilmiştir.
(Sunuş'tan)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,00   
11,00   
×
Kapat