Yın Ve Yang %17 indirimli

Yin ve Yang

ISBN
9789757800415
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Yin Yang, evrenin ve onun içindeki her türlü yaşam formunun sürekliliğini sağlayan iki büyük kuvvetin heyecan verici dünyasını keşfe çıkıyor. Martin Palmer, çin maneviyatı ve felsefesindeki, geleneksel çin tıbbında, doğal çevrede Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 474902
 

Ürün Özellikleri

Yin Yang, evrenin ve onun içindeki her türlü yaşam formunun sürekliliğini sağlayan iki büyük kuvvetin heyecan verici dünyasını keşfe çıkıyor. Martin Palmer, çin maneviyatı ve felsefesindeki, geleneksel çin tıbbında, doğal çevrede ve Feng Shui sanatında, resimde, müzik ve yemekte yin ve yang'ın yerini irdeliyor. Yazar, bizlere sağlık, özel ilişkiler, seks yaşamımızı geliştirmek ve çevremizdeki dış dünya ile denge ve uyumu yakalamak için yin ve yang prensiplerini nasıl kullanabileceğimizi gösteriyor.
Bu kitap, karşıtlar arasındaki dinamik gerilimi öğrenmek, daha olumlu ve dengeli bir geleceğe ulaşmakta bize rehberlik edecek.
Martin Palmer, merkezi Manchester'de bulunan Uluslararası Din, Eğitim ve Kültür Danışmanlığı'nın (International Consultancy on Religion, Education and Culture, ICOREC) yöneticisi, çin dini ve kültürü alanındaki tanınmış uzmanlardan biri ve pek çok kitabın yazırıdır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Felsefe Doğu Felsefeleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat