Yıldız ve Ateşböcekleri

ISBN
9789752693517
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Tarihimizin en tartışmalı şahsiyetlerinden biridir II. Abdülhamid. Bazısı ondan “kızıl sultan“ bazısı “ulu hakan“ bazısı da “son imparator“ olarak bahseder. Nasıl bahsedilirse bahsedilsin modern Türkiye'nin oluşumunda en çok Yazının devamı...
8,50 TL
%
30
İndirimli
5,95 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 396547
 

Ürün Özellikleri

Tarihimizin en tartışmalı şahsiyetlerinden biridir II. Abdülhamid. Bazısı ondan “kızıl sultan“ bazısı “ulu hakan“ bazısı da “son imparator“ olarak bahseder. Nasıl bahsedilirse bahsedilsin modern Türkiye'nin oluşumunda en çok pay sahibi olanlardan biridir.
Meşhur 93 Harbi, meşrutiyet, Ermeni sorunu, İttihatçılar, Siyonizm, modernleşme, Jön Türkler gibi konular Abdülhamid'le birlikte anılan konuların başında gelir. Bu sebeple bugünümüzü anlamak, Abdülhamid'i anlamayı zorunlu kılar.
Yıldız ve Ateşböcekleri, bu dâhi sultanı, insanî yönüyle, acısı ve sevinciyle, sevgisi ve nefretiyle, vefası ve uğradığı ihanetleriyle, umudu ve hayal kırıklıklarıyla ele alıyor.
Kanser hastası çocuğu, gözlerinin önünde eriyip gitmekte olan bir babanın çaresizliği içerisinde; ülkesi, yıldan yıla avuçlarının içinden kayıp gitmekte olan bir sultandır o.
Hayırsız bir evlat gibi kadir kıymet bilmeyenler, çok değil, daha kendisi hayattayken pişman olacak, onu anlamaya başlayacaklardır. Ama çok geçtir artık...
Ateşböceklerine inat, Yıldız, tüm haşmetiyle parlamaya ve aydınlatmaya devam ediyor...
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Tarihi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,95   
5,95   
×
Kapat