Yıldız Kız

ISBN
9789756388174
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
208
Anlaşılmaz biriydi. Bugündü. Yarındı. Kaktüs çiçeğinin baygın kokusu, küçük bir baykuşun uçuşan gölgesiydi. Onu aklımızdaki bir panoya iğnelemeye çalıştık, ama iğne panoya saplanmadı ve o, uçarak uzaklaştı. (Arka Kapak) Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 547849
 

Ürün Özellikleri

Anlaşılmaz biriydi. Bugündü. Yarındı. Kaktüs çiçeğinin baygın kokusu, küçük bir baykuşun uçuşan gölgesiydi. Onu aklımızdaki bir panoya iğnelemeye çalıştık, ama iğne panoya saplanmadı ve o, uçarak uzaklaştı.
(Arka Kapak)
YILDIZ KIZ. Çölde gökyüzü kadar büyülü, ev sıçanı kadar garip ve adı gibi gizemli.
Okula tüm renkleri ve sesleriyle geldiği ilk günden itibaren sakin Mica lisesinin koridorları Yıldız Kız, Yıldız Kız mırıltılarıyla uğulduyordu. Leo Burlock'un kalbini tek bir gülümsemeyle ele geçirdi. Okulun ruhunu, neşesiyle bir anda değiştirdi. Mica lisesi öğrencileri büyülenmişti.
Başta böyleydi.
Sonra onu karşılarına aldılar. Yıldız Kız'ı kendisinde farklı olan her şey için lanetlediler. Leo da bu panikle, Yıldız Kız'dan, onu yokedecek tek şeyi, normal olmasını istedi.
Sıradışılığa bir övgü olan bu kitapta Newberry ödüllü Jerry Spinelli popüler toplumun tehlikelerini; ilk aşk heyecanı ve ilhamıyla yoğun bir dokuda örüyor.
(İç Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Gençlik Edebiyatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat