Yeşilde Boğulmak Barış Aydın

Yeşilde Boğulmak

ISBN
9786052372180
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
144
“Hayat, benden daha mı değerli Sen benden daha mı değerlisin Dün aşkını yazıyordum, şimdi ise sensiz yaşamayı yazıyorum. Sonunda yaşıyorum işte. Mesela, sensiz de üretiyorum. Bu satırları okuyanlar, bilecekler mesela, çok sevmenin Yazının devamı...
12,00 TL
%
40
İndirimli
7,20 TL Kazancınız: 4,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 664420
 

Ürün Özellikleri

“Hayat, benden daha mı değerli Sen benden daha mı değerlisin Dün aşkını yazıyordum, şimdi ise sensiz yaşamayı yazıyorum. Sonunda yaşıyorum işte. Mesela, sensiz de üretiyorum. Bu satırları okuyanlar, bilecekler mesela, çok sevmenin çok çabuk sonu gelir. Sevme derecelerini kontrol edecekler. çok fazla değer verenler, gerektiği kadar değer verecekler. Belki, imkansıza âşık olmaktan vazgeçecekler. Belki de aşklarının büyüklüğünde boğulan insanları görecekler. Sonunda herkes bir şeyler alacak. Herkes bir şeyler düşünecek. Bak, ben sensiz de bir işe yarıyorum işte. Yazıyorum. Yazdıkça, nefret aşılamıyorum, aksine, doğru olanı anlatıyorum.”

Görmeden de yaşayabilmeli insan. Duymadan da. Ama düşünmeden yaşanmıyor işte. Duymaya engel olabilirsin, görmemek de elinde. Ya düşünmemek Olmuyor işte. Denesen de olmuyor. Her denemede, “başarısız oluyorum” diye düşünüyorum. Bu, aslında bir başarısızlık değil, hayatın gerçeği, anlıyorum. Sonra, “düşünmezsem, yaşayamam” diyorum. Düşünemeden ölmektense, düşündüklerimde ölmek daha güzel geliyor. Ve sonra yeniden, yeniden, yeniden düşünüyorum. Bak ne güzel. Ne de güzel yaşanıyor.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,20   
7,20   
×
Kapat