Yeniden Sosyolojik %17 indirimli Korkut Tuna

Yeniden Sosyoloji

ISBN
9799758658021
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
346
Uzun yıllardır Bat(ılaş)ma, Bat(ıcılaş)ma, Bat(ılılaş)ma ve hatta bunların sonucunda belki de Bat(..)ma süreclerini yaşayan bizlerin, hem Batı hem de (ihmal edilmiş de olsa) Doğu bilgisine, donanımlarına ve hepsinden önemlisi Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 543847
 

Ürün Özellikleri

Uzun yıllardır Bat(ılaş)ma, Bat(ıcılaş)ma, Bat(ılılaş)ma ve hatta bunların sonucunda belki de Bat(..)ma süreclerini yaşayan bizlerin, hem Batı hem de (ihmal edilmiş de olsa) Doğu bilgisine, donanımlarına ve hepsinden önemlisi ilişkilerine ve bu ilişkilerin getirdiği tarihi mirasa sahip ender toplumlardan biri olduğumuz unutulmamalı. Türk toplumu olarak tarihin çok önemli anlarında ve yerlerinde bulunmanın getirdiği bir birikime sahibiz. Dünya tarihinin en önemli olaylarının yaşandığı, dönüşümlerin topyekün etki sağladığı bir bölgede varolmanın verdiği tecrübe ile Türk Sosyolojisinin bütünü kuşatmakta en geçerli donanımlara ve konuma sahip olduğunu kabul etmeliyiz.
Prof. Dr. Korkut Tuna Dünya'daki gelişmeler karşısında bunalarak pes etmek yerine, yeniden güç ve imkan bulmanın kaynağının sosyolojide olduğuna inanıyor. Ve bunun reçetesini 'Yeniden Sosyoloji' isimli kitabında sunuyor. 'Yeniden Sosyoloji' bir yerlere yamanmanın, duhul etmenin, sızmanın aracı değil, yeniden kendimizi bulmamız, kendi sorunlarımıza ama bu defa yeni dünya koşulları çerçevesi kendimizin cevap bulabileceği bir arayışın, tekrar varolmanın yollarının araştırıldığı bir eser.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kültür Sosyolojisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat