Yeni Siyaset Paradigması

ISBN
9789756124192
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
152
Türkiye 2000'li yıllarda ciddi bir o kadarda çözülmesi zor, ama kendi istikrarı içinde çözümü gerekli birden fazla alanda ikilemeler yaşadı. Ülkemiz siyasi, ekonomik, kültürel ve dış politika endeksli alanlarda büyük bir değişim ve Yazının devamı...
10,00 TL
%
30
İndirimli
7,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 499046
 

Ürün Özellikleri

Türkiye 2000'li yıllarda ciddi bir o kadarda çözülmesi zor, ama kendi istikrarı içinde çözümü gerekli birden fazla alanda ikilemeler yaşadı.
Ülkemiz siyasi, ekonomik, kültürel ve dış politika endeksli alanlarda büyük bir değişim ve dönüşüm süreci içindedir. Bu değişim ve dönüşüm alanları makro düzeyde Türkiye'nin bir taraftan 'küreselleşmesi', 'Avrupalılaşması', 'Ortadoğuda hâkim güç olması', 'zenginleşmesi', veyahut kendi stratejik konumunun farkına vararak “Bölgesel Güç“ konumuna gelmesi gibi nitelemeler bu büyük dönüşümün izdüşümleridir. Mikro alanlarda ise bu değişim ve dönüşümün etkileri başta 'siyasi istikrara', 'ekonomik büyümeye', 'demokrasi standartlarının yükseltilmesine', 'sosyo-kültürel zenginliklerin korunmasına' ve 'toplumsal/bireysel özgüven artışı' gibi daha da çoğaltabileceğimiz pozitif yaşam politikalarına yol açmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Yeni Dünya Düzeni

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat