Yeni İletişim Teknolojileri ve Demokrasi %17 indirimli Nilüfer Timisi

Yeni İletişim Teknolojileri ve Demokrasi

ISBN
9789752980488
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
253
İnsanlık tarihi, toplumsal iletişim, yani sembolik içerik üretimi ve değişimi üzerine kuruludur. Matbaanın iletişim sürecinde merkezi bir konum edinmesinden bu yana toplumsal iletişim sürecinde içeriğin oluşturulması ve dolaşıma Yazının devamı...
17,00 TL
%
17
İndirimli
14,11 TL Kazancınız: 2,89TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 532258
 

Ürün Özellikleri

İnsanlık tarihi, toplumsal iletişim, yani sembolik içerik üretimi ve değişimi üzerine kuruludur. Matbaanın iletişim sürecinde merkezi bir konum edinmesinden bu yana toplumsal iletişim sürecinde içeriğin oluşturulması ve dolaşıma sokulması kurumsal bir yapıya bürünmüştür. Modern iletişim teknolojilerinin ortaya çıkmasına neden olan gelişmeler sonucunda, iletişimin nesnesi olan içerik ve enformasyon üretimi ölçek olarak genişlemiş, diğer hizmetler gibi pazarda karşılığı olan bir meta haline gelmiş, iletişimin teknolojik doğası modern dünyada sembolik üretim ve değişiminin doğasını değiştirmiştir. İletişim artık belirli araçlar aracılığıyla gerçekleştirilir hale gelmiştir.
Yeni İletişim Teknolojileri ve Demokrasi başlıklı bu çalışmada, Nilüfer Timisi, toplumsal iletişim sürecinde teknolojinin yapısal rolünün değerlendirilmesi üzerine eğiliyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Demokrasi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,11   
14,11   
×
Kapat