Türkiyede Dönme Yahudi Gerçeği %17 indirimli Hüda Derviş

Yeni Belgeler Işığında Türkiye'de Dönme Yahudi Gerçeği

ISBN
9789758911279
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
175
çeşitli İslam ülkelerindeki yahudi topluluklarının tarihi, objektif-ilmi araştırmadan yeterince nasibini almamıştır. Dr. Derviş'in sunduğu "Türkiye'de Dönme Yahudi Gerçeği" isimli araştırmasının önemi buradan geçmektedir. "Osmanlı Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 479787
 

Ürün Özellikleri

çeşitli İslam ülkelerindeki yahudi topluluklarının tarihi, objektif-ilmi araştırmadan yeterince nasibini almamıştır. Dr. Derviş'in sunduğu "Türkiye'de Dönme Yahudi Gerçeği" isimli araştırmasının önemi buradan geçmektedir. "Osmanlı Devleti'nde Dönme Yahudi Gerçeği" de diyebileceğimiz bu eser, objektiflik ve ilimlilik vasfını taşımaktadır. Osmanlı devleti ki, İslam dünyasını koruyan ve çeşitli dünya güçlerine karşı İslam'ı temsil eden dünya çapındaki son kuvvet idi. özellikle yükselişe geçen Avrupa güçleri karşısındaki son büyük İslam gücü idi.
Türkiyat araştırmaları uzmanı Dr. Derviş'in bu araştırmada ortaya attığı soru dönme yahudilerin kimliği ile ilgilidir. Dönmeler yahudi midir, müslüman mıdır Dönme yahudilerin kişisel özellikleri çifte kültürlü topluluklar için ikincil bir kimlik tarzında her iki dinden örnekler taşımaktadır.
Dönme topluluğunun özellikleri, tarihi kökleri ve gerçek yüzü nedir
Hacmi küçük, fakat ulaştığı sonuç ve bilgiler itibaıyla değeri büyük olan bu eseri okumanızı hararetle tavsiye ediyoruz.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Araştırma

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat