Yeni Başlayanlar İçin Kolay Yoldan Windows Vista %17 indirimli J.Joyce

Yeni Başlayanlar İçin Kolay Yoldan Windows Vista

ISBN
9789755095950
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
368
Yeni Başlayanlar İçin Kolay Yoldan Windows Vista, Microsoft'un yeni kuşak işletim sistemi olan Windows Vista'yı hızlı ve kolay yoldan öğrenmenizi sağlayacak bir kaynaktır. Kitap boyunca takibi kolay adımlar ve ekran görüntüleri tam olarak Yazının devamı...
28,00 TL
%
17
İndirimli
23,24 TL Kazancınız: 4,76TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 455150
 

Ürün Özellikleri

Yeni Başlayanlar İçin Kolay Yoldan Windows Vista, Microsoft'un yeni kuşak işletim sistemi olan Windows Vista'yı hızlı ve kolay yoldan öğrenmenizi sağlayacak bir kaynaktır. Kitap boyunca takibi kolay adımlar ve ekran görüntüleri tam olarak size ne yapacağınızı gösterir ve öğrendiklerinizi hemen uygulayabilmenize yardımcı olur; kullanışlı ipuçları ise size yeni yöntemler ve kısayollar öğretir.
Yeni Başlayanlar İçin Kolay Yoldan Windows Vista ile programları çalıştırmayı, araçları denetlemeyi ve oyunlar oynamayı; e-posta gönderip, İnternet'te gezinmeyi ve dosyaları paylaşmayı; fotoğraflarınızı, müziklerinizi ve videolarınızı düzenlemeyi;
Cd ve Dvd'ye öğeler yazdırmayı, hatta kendi filminizi yaratmayı; yazıcı ve basit bir ev ağı kurmayı; güvenlik ayarlarını oluşturup uygulaması kolay çözümler gerçekleştirmeyi öğreneceksiniz.
Yeni Başlayanlar İçin Kolay Yoldan Windows Vista, tüm yeni özellikleriyle Windows Vista'yı kullanmayı kısa zamanda ve hızla öğretecek bir kaynak kitaptır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

18.7x23

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilgisayar Kitapları Programlama Dilleri Ve Geliştirme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
23,24   
23,24   
×
Kapat