Yeni Başlayanlar İçin Hollandaca Konuşma Kılavuzu %17 indirimli Kolekt

Yeni Başlayanlar İçin Hollandaca Konuşma Kılavuzu

ISBN
9789753373227
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
171
Elinizdeki kitap günlük yaşamda Hollandaca kullanımını pratik bir yaklaşımla kolaylaştırmayı ve yaygınlaştırmayı hedeflemektedir. Bu nedenle, günlük hayatta karşılaşılabilecek durumlar kitap içerisinde ayrı bölümler halinde ele Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 449691
 

Ürün Özellikleri

Elinizdeki kitap günlük yaşamda Hollandaca kullanımını pratik bir yaklaşımla kolaylaştırmayı ve yaygınlaştırmayı hedeflemektedir. Bu nedenle, günlük hayatta karşılaşılabilecek durumlar kitap içerisinde ayrı bölümler halinde ele alınmıştır.
Hollandaca sözlüklerin ve tümcelerin okunuşlarını kolaylaştırmak amacı ile de kitabın yanı sıra bir kaset hazırlanmıştır. Kitaptaki ifadelerin okunuşları hazırlanırken ve kaset oluşturulurken Hollanda Hollandacası esas alınmıştır. Bazı eserler Türkçe'de bulunmadığı veya farklı okunduğu için kitabın ilk sayfasında Hollandaca'da harflerin okunuşu liste halinde gösterilmiştir. Bunun yanı sıra, Hollandaca'da sözcükler, seslerin kısa ya da uzun okunuşuna göre anlam değiştirebildiğinden, uzun okunması gereken sesler yanlarına iki nokta imi eklenerek belirtilmiştir.
(Önsöz'den)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Eğitim Dil Eğitimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat