Yaşamak ve Sen Volkan Çelebi̇

Yaşamak ve Sen

ISBN
9786055159672
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
408
Sen: yaşamamda ‘karşıma çıkan' yakın yabancı, bir beliriş, bir doğuş.” AHMET SOYSAL “Kalbinde hayatın özünü, parlayan an'ı, sana senden bir hayat bahşeden o güzel akışı saklamak. Taşarak her an olan, her şimdiye varan o an'ı, Yazının devamı...
27,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 663251
 

Ürün Özellikleri

Sen: yaşamamda ‘karşıma çıkan' yakın yabancı, bir beliriş, bir doğuş.”
AHMET SOYSAL

“Kalbinde hayatın özünü, parlayan an'ı, sana senden bir hayat bahşeden o güzel akışı saklamak. Taşarak her an olan, her şimdiye varan o an'ı, o arındıran, o kaplayan, o dönen, o dönüştüren an'ı: o yaşamak vaktini saklamak. Her şimdide has kalbini, her şimdide gezinen ebedî kalbi saklamak.

Hayatın özünü anlayan, ona dokunan, onda dokunan, onunla birlikte devinen, onunla gezinen, hayata hür bağlanan, hayata âşık kalbini saklamak: kalbini korumak. Her zaman ve her zamanda kalbini yaşayan an'la, sana konuşan, seni sarıp sarmalayan an'la: seni başka yerlere taşıran engin an'larla, gerçeğin içinde uçuşan neşelerle ve hayallerle, kalbini başka var oluşlara taşıyan gizemli ve çarpıcı canlarla korumak. Keşiflerle ve kaşiflerle, vecdlerle ve vücutlarla, kalbi ortamlarla ve gezgin aşklarla, şiirlerle ve şuurlarla, doğanlarla ve doğayla, göklerle ve rüzgârlarla.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Felsefe Genel Felsefe

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
27,00   
27,00   
×
Kapat