Benim Büyük Kitabım %17 indirimli Nina Grunfeld

Yaşam Koçluğu Seti (2 Kitap Takım)

ISBN
9789944969048
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
472
Yaşamını Kontrol Et Çünkü Tekrarı Yok Yaşamını Kontrol Et Çünkü Tekrarı Yok, 13 yılı aşkın bir süreden beri klinik araştırmalarla geliştirilen bir yaşam planlaması ve stres yönetimi metodunu, Beş Aşamalı Yaşam Planı'nı ele Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 467943
 

Ürün Özellikleri

Yaşamını Kontrol Et Çünkü Tekrarı Yok
Yaşamını Kontrol Et Çünkü Tekrarı Yok, 13 yılı aşkın bir süreden beri klinik araştırmalarla geliştirilen bir yaşam planlaması ve stres yönetimi metodunu, Beş Aşamalı Yaşam Planı'nı ele almaktadır. Beş Aşamalı Yaşam Planı, yaşamınızın kontrolünü elinize almanın özel bir yöntemidir. Yalnızca yaşamınızdaki tatsız olaylarla başa çıkma yollarını değil, aynı zamanda ne tür bir yaşam istediğinizi nasıl belirleyeceğinize ve bu yaşamı nasıl elde edeceğinize ilişkin bilgiler de içeriyor.
Benim Büyük Kitabım
Bu kitabın, sizin için olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz; yaşam koçluğunun ne olduğunu; hatta yaşam koçluğunun sizin yaşamınızı nasıl değiştirebileceğini de merak ediyor olabilirsiniz. Yalnızca bu kitabı elinize alarak, kendinize koçluk yapmaya başladınız bile, çünkü merak, kendiniz hakkında meraklanmak yaşam koçluğunun en temel özelliklerinden biridir.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat