Yasak Bilim %17 indirimli J. Douglas Kenyon

Yasak Bilim

ISBN
9786055740139
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
432
Uluslararası çok satan Yasak Tarih adlı eseri takip eden bu kitabında J. Douglas Kenyon, on dokuz araştırmacıya ait kırk iki makalede, geleneksel ve tutucu bilim çevrelerinin her tür kanıta karşın inatla kabul etmek istemedikleri konulara Yazının devamı...
26,00 TL
%
17
İndirimli
21,58 TL Kazancınız: 4,42TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 433434
 

Ürün Özellikleri

Uluslararası çok satan Yasak Tarih adlı eseri takip eden bu kitabında J. Douglas Kenyon, on dokuz araştırmacıya ait kırk iki makalede, geleneksel ve tutucu bilim çevrelerinin her tür kanıta karşın inatla kabul etmek istemedikleri konulara açıklık getiriyor.
Yıllardır, bilim camiasının içinde katı materyalist görüş ile spiritüel ve metafizik temelli olarak adlandırılabilecek görüş arasında bir savaş sürüyor. Örneğin Masaru Emoto'nun su molekülleri ile ilgili araştırmaları, fotoğraflarla kanıtlanmasına karşın, tutucu bilim tarafından, insanların ruh hallerinin çevrelerindeki dünyayı etkilemesi olanaksız bulunduğu için reddedilmektedir. Materyalist ya da mutlak şüpheci bilimsel yaklaşım, bir süre sonra eldeki kanıtları bile görmezden gelmeyi ve inanmanın kendisine inanmayı tercih etmektedir.
Kenyon, bu cesur derlemesinde, bizlerle katı bilimin reddettiği gerçekleri paylaşmaktadır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilim Bilim Tarihi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
21,58   
21,58   
×
Kapat