Yarı - Mikro Kalitatif Analiz

Yarı - Mikro Kalitatif Analiz

ISBN
9789757313441
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
428
Genellikle Üniversite düzeyinde öğrenim yapan öğrencilere faydalı olabilmek amacıyla hazırlanmış olan bu eser, 1965 yılından beri A.Ü. Fen Fakültesi, Analitik Kimya Kürsüsü kalitatif analiz laboratuvarında uygulaması yapılan ve Yazının devamı...
21,00 TL
%
17
İndirimli
17,43 TL Kazancınız: 3,57TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 604922
 

Ürün Özellikleri

Genellikle Üniversite düzeyinde öğrenim yapan öğrencilere faydalı olabilmek amacıyla hazırlanmış olan bu eser, 1965 yılından beri A.Ü. Fen Fakültesi, Analitik Kimya Kürsüsü kalitatif analiz laboratuvarında uygulaması yapılan ve sonucu alınan laboratuvar notları üzerine kurulmuştur.
Kimya biliminin öğretimi konusunda bugüne kadar yapılan araştırmalar, bu bilimin iyi anlaşılabilmesi için, kalitatif analiz laboratuvarı çalışmalarının, çok etkili olduğunu ortaya koymuştur. Bunun da ötesinde kalitatif analizin temel bilimler veya bunların uygulamalarıyla ilgili dallarda da yararlı olduğu saptanmıştır. Çünkü, öğreniciye maddeyi tanıma olanağı en iyi kalitatif analizin temel bilimler veya bunların uygulamalarıyla ilgili dallarda da yararlı olduğu saptanmıştır.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Kimya

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,43   
17,43   
×
Kapat