Yargıda Dört Mevsim

ISBN
9786054254712
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
200
özel Eroğlu 1973 yılından bu yana serbest avukatlık yapmakta olup, T.C.K. ve C.M.K konusunda seminerler vermiş, sempozyum yönet-miş, televizyon programlarına katılmış Zonguldak Barosunun dergilerinde makale ve araştırma yazıları Yazının devamı...
15,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 587064
 

Ürün Özellikleri

özel Eroğlu 1973 yılından bu yana serbest avukatlık yapmakta olup, T.C.K. ve C.M.K konusunda seminerler vermiş, sempozyum yönet-miş, televizyon programlarına katılmış Zonguldak Barosunun dergilerinde makale ve araştırma yazıları yayınlanmıştır.

Birçok S.T.K.'nın kurucusu, başkanı ve yöneticisi olarak görev yap-mış olan Eroğlu, T.B.B. Genel Kurulu Zonguldak Delegesidir.

İnsan ölüm fermanı olan mektup yanlışlıkla eline geçer mi Geçer. Benzerlik bir yaşamı sona erdirir mi Erdirir. Adınızın sorumsuzca telaffuzu hayatınızı karartır mı Karartır. Vicdan sahibi kiralık katil olur mu Olur. Yaşam size her şeyi deneyerek öğrenme fırsatı ve şansını vermez fakat adliyelerde geçen tüm bu olaylar size insanı, insanlığı ve toplumu görme imkânını sunar.

Kısaca "Yargıda Dört Mevsim" Meslek yaşamımda tanıklık ettiğim ilginç olaylar, karakter ve kişilerin bir anlamda paylaşım amaçlı derlemesidir.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat