Yaratıcılık Ve Yenilik %17 indirimli

Yaratıcılık ve Yenilik

ISBN
9789753220668
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
247
Birçok düşünüre göre “bilgi çağı“na girmekteyiz. Gelecekteki başarımız, bilgiyi üretme ve kullanma etkinliğimize bağlı olacaktır. Bunun etkilerini günlük yaşamımızda bile görmeye başladık. Bilgi, yaşamımızı hızlı bir Yazının devamı...
12,00 TL
%
20
İndirimli
9,60 TL Kazancınız: 2,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 532610
 

Ürün Özellikleri

Birçok düşünüre göre “bilgi çağı“na girmekteyiz. Gelecekteki başarımız, bilgiyi üretme ve kullanma etkinliğimize bağlı olacaktır. Bunun etkilerini günlük yaşamımızda bile görmeye başladık.
Bilgi, yaşamımızı hızlı bir biçimde değiştiriyor. Son zamanarda “yenilik getirme“, “yeniden yapılanma“, “değişim“ veya “dönüşüm“ gibi kavramları daha sık kullanıyoruz. Bireysel, kurumsal veya toplumsal yaşamımızla ilgili olarak kullandığımız bu kavramların tümü “mevcut durumumuz“dan hoşnut olmadığımızı gösteriyor. Bunda hepimiz hemfikiriz ancak ulaşmak istediğimiz “yeni durumu“ ya tanımlayamıyoruz ya da üzerinde uzlaşamıyoruz. Çünkü “yenilik“ doğası gereği “çok seçenekli“dir. En iyi seçeneği bulma çabalarımız ise tümüyle yaratıcılığımıza“ bağlıdır.
Bu kitap “yaratıcı düşünme becerisi“ni artırmak için kullanabileceğimiz çeşitli yöntem, yaklaşım, tutum ve davranışları inceliyor. Bunun yanında, bireyler ve kurumlar için “yaratıcılığın kullanımı“ ve “yenilik getirme“ konularında çeşitli öneriler ve örnekler sunuyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,60   
9,60   
×
Kapat