Yaratıcı Liderlik

Yaratıcı Liderlik

ISBN
9786055804374
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
502
Yaratıcılık insanların eğitim, iş ve yaşam başarısını belirleyen önemli bir etken midir Yaratıcı bir lideri klasik liderlerden ayıran temel özellikler nelerdir Akın Marşap, bu kitabından yaratıcı liderlerin esnek bütünleyici Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 604912
 

Ürün Özellikleri

Yaratıcılık insanların eğitim, iş ve yaşam başarısını belirleyen önemli bir etken midir Yaratıcı bir lideri klasik liderlerden ayıran temel özellikler nelerdir Akın Marşap, bu kitabından yaratıcı liderlerin esnek bütünleyici düşünce becerisiyle nasıl ön plana çıktıklarını yeniden belirliyor. Yaratıcı liderlerin konulara yaratıcı ve yenilikçi açılardan bakarak çeşitli farklılıkların olumlu sentezi eşliğinde yaratıcı problem çözüm yaklaşımlarını evrensel ölçülerde tanımlıyor.
Yazar, günümüzde her alanda yıldız yaratıcı liderleri öne çıkaran temel becerileri açıklıyor. Bu kitap geleceğin etkili yöneticilerinin yaratıcı liderlik anlayışının temelinde yer alan özgün süreçleri inceliyor. Küresel süreçte dünyaya yön verecek geleceğin yaratıcı ve yenilikçi liderliğinin gereğini vurguluyor.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat