Yapı Statiği Hiperstatik Çözümlü Problemler

ISBN
9789755115641
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
577
“Yapı Statiği (İzostatik Sistemler) Çözümlü Problemler“ kitabının devamı olan bu eserde, hiperstatik sistemlerin hesap yöntemlerinden Kuvvet Yöntemi, Açı Yöntemi ve Cross Yöntemi anlatılmıştır. Ayrıca, ileri düzey Yapı Statiği Yazının devamı...
55,00 TL
%
17
İndirimli
45,65 TL Kazancınız: 9,35TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 557271
 

Ürün Özellikleri

“Yapı Statiği (İzostatik Sistemler) Çözümlü Problemler“ kitabının devamı olan bu eserde, hiperstatik sistemlerin hesap yöntemlerinden Kuvvet Yöntemi, Açı Yöntemi ve Cross Yöntemi anlatılmıştır. Ayrıca, ileri düzey Yapı Statiği konularına ait bazı bilgiler de verilmiştir. Ağırlıklı olarak öğrencilere yönelik hazırlanan bu kitabın, aynı zamanda ilgili dersleri veren öğretim elemanları için de temel bir kaynak olması hedeflenmiştir.
Kitapta konular anlaşılır bir şekilde sunulurken, problem çözümlerinde ise ayrıntılara girilmiş ve her konu başlığı altında yeterli sayıda problemin çözümü verilmiştir.
Günümüzün bilgisayar çağı olması nedeniyle, kitap içinden seçilen bazı problemlerin SAP2000-V15 yapısal analiz programı ile adım adım açıklanarak hazırlanmış çözümlerine kitabın Ekler bölümünde yer verilmiştir.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İnşaat Mühendisliği

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
45,65   
45,65   
×
Kapat