Vuslat Melisa Yeşilırmak

Vuslat

ISBN
9786059825122
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
107
"özgürlüğe kavuşmak için" Sahip olduklarımız ve sahip olmak istediklerimiz vardır, O küçük bedenine rağmen birçok şeyi anlıyor, sahip olmak istemekle kalmıyor, çabalıyordu. Eşsiz birisiydi, o küçük ellerine, ayaklarına, boyuna Yazının devamı...
14,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 615989
 

Ürün Özellikleri

"özgürlüğe kavuşmak için"

Sahip olduklarımız ve sahip olmak istediklerimiz vardır, O küçük bedenine rağmen birçok şeyi anlıyor, sahip olmak istemekle kalmıyor, çabalıyordu. Eşsiz birisiydi, o küçük ellerine, ayaklarına, boyuna rağmen büyük düşünebiliyordu. Sanki daha da mümkünmüş gibi; Daha da geliştiriyordu kendini her konuda, hata veya kusur onun için kabul edilemezdi. Her şeyiyle mükemmel olması gerekiyordu; Oldu da. Eline silah alıp, birkaç adam öldürmemişti, beyni ile hareket ediyordu.

Onun için hayatta tek önemli şey, özgürlüktü. özgürlük ise onun için ölümü simgelerdi. öldüğü an kendini özgür sayardı, mutlu olduğu an veya başka duygulara geçtiği an değil. Farklıydı, eşsizdi ve özgürlüğüne her bir adım attığında dahada yaklaşıyordu. Tek derdi intikam değil; özgürlüğü de tadabilmek, yaptıklarının beraberinde getirmekti. Kısacası her şey; özgürlüğe kavuşmak içindi.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Deneme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,00   
14,00   
×
Kapat