Visual Basic.Net Ve Ado.Net %17 indirimli

Visual Basic .NET ile Veri Tabanı Programlama ve ADO .NET

ISBN
9789756477199
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
464
.NET ile birlikte duyurulan ADO .NET veri tabanı erişim teknolojisini tüm yönleri ile öğrenmek isteyen okurlar için hazırlanmış olan bu kitap, Visual Basic .NET programlama dili kullanılan geniş uygulamalarla desteklenmiştir. Veritabanı Yazının devamı...
30,00 TL
%
25
İndirimli
22,50 TL Kazancınız: 7,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 536624
 

Ürün Özellikleri

.NET ile birlikte duyurulan ADO .NET veri tabanı erişim teknolojisini tüm yönleri ile öğrenmek isteyen okurlar için hazırlanmış olan bu kitap, Visual Basic .NET programlama dili kullanılan geniş uygulamalarla desteklenmiştir. Veritabanı programlama denilince ilk akla gelen elbette ki ADO'nun .NET çatısına taşınmış hali olan ADO .NET'tir. Visual Basic .NET ile veritabanı programcısı olmak veya ADO .NET'in tüm özelliklerini öğrenmek isteyenler bu kitabı mutlaka edinmeliler.
Temel veritabanı kavramlarının açıklamalarıyla başlayan Visual Basic .NET ile Veritabanı Programlama ve ADO .NET, veritabanı türlerini, detaylı bir biçimde ele almakta ve veritabanı programlamak isteyenlerin mutlaka öğrenmeleri gereken, Nesne Yönelimli Programlama, SQL, Polimorfizm gibi temel konulara da geniş yer ayırmaktadır. Konusunda uzman ve başarılı bir eğitmen tarafından hazırlanan kitap, düzgün bir Türkçe'yle kaleme alındı.
Yazar aynı zamanda bu kitabı ikinci bir dille daha yazarak Türkiye'de bir ilke imza atma yolundadır; CSharp ile Veritabanı Programlama ve ADO .NET. Eylül ayında yine Pusula Yayıncılık'tan çıkacak olan bu kitap ile de, Veritabanı programlama konusunda iki temel kaynak siz okurlara sunulmuş olunacak.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilgisayar Kitapları Veritabanı (Databases)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,50   
22,50   
×
Kapat