Ve’l Asr Suresi Tefsiri

Ve’l Asr Suresi Tefsiri

ISBN
9789753501382
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
120
Ahmed Hamdi Aksekili Hoca'nın yayınevimizce ikinci baskısı gerçekleştirilen Ve'l Asr Sûresi Tefsiri isimli eseri ise, Asr Sûresi'nde yer alan hakkı tavsiye etmek ve sabır kavramlarına açıklık getiren önemli bir tefsir çalışmasıdır. Yazının devamı...
7,50 TL
%
17
İndirimli
6,23 TL Kazancınız: 1,27TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 603686
 

Ürün Özellikleri

Ahmed Hamdi Aksekili Hoca'nın yayınevimizce ikinci baskısı gerçekleştirilen Ve'l Asr Sûresi Tefsiri isimli eseri ise, Asr Sûresi'nde yer alan hakkı tavsiye etmek ve sabır kavramlarına açıklık getiren önemli bir tefsir çalışmasıdır. Hoca eserde, Asr Sûresi'nin herkesin anlayabileceği bir dille tefsirini yaparken, nicedir yanlış anlamlandırdığımız kavramları da yeniden yorumlamaktadır. Hoca'nın kitapta yer alan şu önemli tespiti, bu küçük tefsir hakkında fikir vermektedir:
Kayıtsız-şartsız her musibete katlanmak, Kur'ân'da övülen sabır değildir. Esasen sabır, şeriatın ve aklın gereklerine karşı nefsini hapsetmek; (kendini şeriatın ve aklın emrettiği şeyleri yapmaya, nehyettiği şeylerden de kaçınmaya hasretmek) demek olduğuna göre, bunun manası, mutlaka; (ne olursa olsun boyun büküp) katlanmak değil, göğüs germek [direnmek] demektir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,23   
6,23   
×
Kapat