Uygulamalı Türkçe Öğretimi

ISBN
9786054434435
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
374
Türkçe öğretimi çok sevilen bir derstir. Öğrencilerle birlikte yaşanan, onlarla birlikte düşünülen, sevilen bir çalışma alanıdır. Aradan yıllar geçtiği halde, Türkçe derslerini okuttuğum zamanlardaki çalışmalarımızı, bu Yazının devamı...
34,00 TL
%
10
İndirimli
30,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 557310
 

Ürün Özellikleri

Türkçe öğretimi çok sevilen bir derstir. Öğrencilerle birlikte yaşanan, onlarla birlikte düşünülen, sevilen bir çalışma alanıdır. Aradan yıllar geçtiği halde, Türkçe derslerini okuttuğum zamanlardaki çalışmalarımızı, bu dersten, öğrencilerle birlikte duyduğumuz yaşamsal zevki daima özlemle hatırlarım.
Türkçe öğrenimi hem öğrenim hayatının, hem günlük hayatın, hem de çalışma hayatının, temel kaynağıdır. Türkçe'yi güzel konuşan bir kişinin, insanlara etkisi daha güçlüdür. Başkalarını dinleme ve anlama gücü de Türkçe dersleriyle gelişir. Türkçe kullanma becerisi, iş hayatındaki başarıyı da artırır. İş arkadaşları ve üstleriyle görüşmeler, konuşmalar, yazı yazma ve gelen yazıları okuyup anlama, hep Türkçe bilgisinin gücüyle orantılıdır; bu gücü, kuvvetli olanın başarısı da üstündür.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Hakkında

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
30,60   
30,60   
×
Kapat