Uygulamalarla Bilgisayara Giriş

ISBN
9789759699703
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
599
İnsanlar, yaşadıkları çağı yakaladıkları sürece gelişir, gelişmenin verilerini kullandıkları sürece de mutlu olurlar. Bilgisayar ve onun verimleri kullanılması, günümüzün gelişme ve çağı yakalama olgusunun sembolü haline Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 560031
 

Ürün Özellikleri

İnsanlar, yaşadıkları çağı yakaladıkları sürece gelişir, gelişmenin verilerini kullandıkları sürece de mutlu olurlar.
Bilgisayar ve onun verimleri kullanılması, günümüzün gelişme ve çağı yakalama olgusunun sembolü haline gelmiştir. Dünya bir yarış içerisindedir. Ülkemizin de bu yarıştan soyutlanamayacağı bir gerçektir.
Bu kitap ile bilgisayarın temel ilkelerini öğrenecek, öğrendiğinizi kitapta belirtilen işlem basamaklarına göre uygulayacak ve elde ettiğiniz sonucu kitaptaki ile karşılaştırabileceksiniz. Yaptığınız çalışmalarda sonuç mutlaka görsel olarak karşınıza gelecektir. Uygulamalar genellikle resimlendirilmiş olduğundan kullanıcı tarafından takip edilmesi ve bellekte resim olarak yer etmesi daha kolay olacaktır.
Bölüm içerisinde, “Kendiniz Uygulayınız“ başlığı altında kullanıcının yapması istenilen uygulamaları yapmakla bilgilerinizi kontrol edilebilecek ve daha üretken olacaksınız.
(Önsöz'den)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat