Üretim Yönetimi

ISBN
9786053778660
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
602
üretim, mal veya hizmet üreten bir işletmenin üç temel fonksiyonundan (üretim, finans, satış) biridir. üretim yönetiminin amacı bir mamulü elde mevcut kaynakları en ekonomik şekilde kullanarak istenilen miktar, kalite ve zaman koşullarına Yazının devamı...
38,50 TL
%
17
İndirimli
31,96 TL Kazancınız: 6,54TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 513288
 

Ürün Özellikleri

üretim, mal veya hizmet üreten bir işletmenin üç temel fonksiyonundan (üretim, finans, satış) biridir. üretim yönetiminin amacı bir mamulü elde mevcut kaynakları en ekonomik şekilde kullanarak istenilen miktar, kalite ve zaman koşullarına uygun en düşük fiyatla üretmek şeklinde tanımlanabilir.
Bir işletmenin varlığını sürdürebilmesi ürettiği mal veya hizmeti uygun fiyatla satarak kâr edebilmesine bağlıdır. Ekonomik sorunlar her işletme faaliyetinde yöneticinin karşısına çıkar. Teknik ve beşeri görünümlü sorunların da kaynağında ekonomik faktörler vardır. Günümüzde işletmelerin dev boyutlara ulaşması, global ticaretin yoğunlaşması, sosyal gelişmeler, tüketici isteklerinin sürekli değişmesi işletme sorunlarını ve bunlar arasındaki ilişkileri daha karmaşık hale getirmiştir. Herhangi bir işletme faaliyetini ve özellikle üretimi diğerlerinden bağımsız düşünmek mümkün değildir. İşletme yönetiminde sistem yaklaşımının giderek önem kazanması bu gelişmelerin bir sonucudur.
(önsöz'den)

Boyutlar

18.5x23.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
31,96   
31,96   
×
Kapat