Unutulmuş Mısırın İzinde %17 indirimli Jean Vercoutter

Unutulmuş Mısır’ın İzinde

ISBN
9789750806032
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
176
Hıristiyan imparator Theodosius'un pagan tapınaklarını kapatması ve bunun sonucunda hiyeroglif yazının anlaşılırlığını yitirmesiyle unutulur firavunların uygarlığı. Ve eski Mısır'ın izinin sürülmesi, yüzyıllara yayılan, her biri Yazının devamı...
15,00 TL
%
30
İndirimli
10,50 TL Kazancınız: 4,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 465766
 

Ürün Özellikleri

Hıristiyan imparator Theodosius'un pagan tapınaklarını kapatması ve bunun sonucunda hiyeroglif yazının anlaşılırlığını yitirmesiyle unutulur firavunların uygarlığı. Ve eski Mısır'ın izinin sürülmesi, yüzyıllara yayılan, her biri gerçek bir serüven gibi yaşanan arkeolojik süreçlerle belirlenir.
Jean Vercoutter, Antik dönemin Yunanlı Nil yolcularından Napoleon'un Mısır seferine, Champollion'un 1822'de hiyeroglifi çözüp Mısırbilimi kurmasından geçen yüzyılın son keşiflerine dek bu süreçlere ışık tutuyor. Firavunlar Mısırı'na ilişkin her yeni buluş, her veri, tarihsel ve arkeolojik bilgilerin yanı sıra, sürükleyici bir öykü gibi aktarılıyor.
Kaybolmuş Nil uygarlığının bilinmezliğini gün ışığına çıkaran Unutulmuş Mısır'ın İzinde, konunun uzmanları ve meraklılar için vazgeçilmez bir el kitabı.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Tarih Arkeoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,50   
10,50   
×
Kapat