Umut Oyunu

ISBN
9786059254021
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
304
Alışılmışın dışında bir oyun oynayacağız. Bu oyun sizi geçmişe götürecek. çok değil en fazla kırk yıl, on yıl sonra bu kitabı okuyor okuyorsan elli yıl, yirmi yıl sonra okuyor okuyorsan altmış yıl, benim hesabım burada bitiyor. Yazının devamı...
17,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 592288
 

Ürün Özellikleri

Alışılmışın dışında bir oyun oynayacağız. Bu oyun sizi geçmişe götürecek. çok değil en fazla kırk yıl, on yıl sonra bu kitabı okuyor okuyorsan elli yıl, yirmi yıl sonra okuyor okuyorsan altmış yıl, benim hesabım burada bitiyor. Daha uzun yıllar geçtiyse sevgili okur, hesabı yapmak sana düşüyor... Umut oyunu bol karakterli ve geniş zamanlı bir süreci kapsıyor. Süreç içerisinde toplumsal adalet(sizliği)i sorguluyor. Tabuların insan yaşamında ne kadar karartıcı ve etkin bir güç olduğunu vurguluyor.

"Hazan insanüstü bir çaba sarf ederken, çocuklarına hem anne hem baba olabilmenin mücadelesi, tüm olumsuzluklara karşı dik durabilmeyi çabalamasının yanı sıra Hakan'a olan büyük aşkı ve hasreti içsel dünyasını korlanmışçasına sessiz çığlıklara boğuyor..."

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,50   
17,50   
×
Kapat