Umut Çocukları %17 indirimli Hümeyra Turan

Umut Çocukları

ISBN
9789758515851
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
144
Umut Çocukları Umut Çocukları, sokakta yaşamaya mahkum edilen binlerce çocuktan sadece birkaçının hikayesini anlatıyor. Onların duygularını, onların çaresizliklerini ve umutla baktıkları sonu gelmez yarınlarını gözler önüne Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 460383
 

Ürün Özellikleri

Umut Çocukları
Umut Çocukları, sokakta yaşamaya mahkum edilen binlerce çocuktan sadece birkaçının hikayesini anlatıyor. Onların duygularını, onların çaresizliklerini ve umutla baktıkları sonu gelmez yarınlarını gözler önüne seriyor.
Yırtık gömleklerinin içinde taşıdıkları yürekle aslında bizden çok farklı olmadıklarını, sadece bir takım talihsizliklerden dolayı çıplak ayaklar ve yırtık elbiselerle birbirlerine sokularak sokakta yaşadıklarını, kötülüğe hep çaresizliklerin ardından itildiklerini, ama tüm zorluklara rağmen kötülük yapmadan yaşamayı da destur edinenlerin oldukça fazla olduğunu anlamamız için Efe ve arkadaşlarının hikayesini okumanız yeterli olacaktır. Belki o zaman onlardan korkmak yerine, onları anlamak ve yardım eli uzatmak için gösterilen çaba artar.
Hayatta kalabilmeleri için daha fazla ne yapmaları gerekirdi
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat