Ülkü Tamer’le Hayata ve Şiire Dair

ISBN
9789753043564
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
108
Şiirle Örülmüş Bir Hayatın Tanıklığı “Şiir yazarken, o şiiri yazmaktan başka bir şey düşünmedim hiç. Ne kuramlar, ne birtakım endişeler, ne başka bir şey... Beni hiç ilgilendirmedi... Şiirimin geldiği yolu da, gitmesi gereken Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 566711
 

Ürün Özellikleri

Şiirle Örülmüş Bir Hayatın Tanıklığı
“Şiir yazarken, o şiiri yazmaktan başka bir şey düşünmedim hiç. Ne kuramlar, ne birtakım endişeler, ne başka bir şey... Beni hiç ilgilendirmedi... Şiirimin geldiği yolu da, gitmesi gereken yolu da düşünmedim. sadece yazdım. Ben değişirken şiirim de değişti. Doğru, şiirimde imge ağırlıkta. Sanırım biraz da sinema tutkumdan geliyor bu. Belki başkaları için hiçbir anlam taşımayacak imgeler de var şiirimde. Çok özel, çok kişisel imgeler.“
Ülkü Tamer
Şiirle başlayan, şiirle gelişen, oradan da sanatın farklı kıyılarına ulaşan bir hayat. Şiirin o muzip, çocuksu dünyasını hep yanında taşıyan bir yazı erbabı. Ne şiirini hayatın dışında tutan, ne de hayatını şiirden sakınan bir şair.
Türk şiirine yeni bir soluk getirmiş şairlerden Ülkü Tamer'in hayatına ve sanatına keyifli bir yolculuk Ülkü Tamer'le Hayata ve Şiire Dair. Şiirinin ve öykülerinin beslendiği kaynakları, çocukluk yurdunun onda bıraktığı izleri, lise yıllarındaki eğitimin edebiyata bakışında meydana getirdiği dönüşümleri, o kendini özgü ironisiyle paylaşıyor okurlarla.
Ülkü Tamer'le Hayata ve Şiire Dair, okuru, şiirin kapısından alıyor, yazıyla ve sanatla örülmüş bir evrenin en büyülü köşelerine, şiirini hayatı kılmış bir şairin şenlikli dünyasının satır aralarına götürüyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir Şiir Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat