ÜDS Sağlık Bilimleri

ISBN
9786055782993
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
600
ÜDS Sağlık Bilimleri, Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)'nı Sağlık Bilimleri alanından alacak adaylar için hazırlanmıştır. Kitabınız, soru maddeleri açısından sadece Sağlık Bilimleri kapsamına giren konu ve Yazının devamı...
35,00 TL
%
20
İndirimli
28,00 TL Kazancınız: 7,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 554952
 

Ürün Özellikleri

ÜDS Sağlık Bilimleri, Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)'nı Sağlık Bilimleri alanından alacak adaylar için hazırlanmıştır.
Kitabınız, soru maddeleri açısından sadece Sağlık Bilimleri kapsamına giren konu ve kavramları içermekte olup, tüm soruların test teknikleri ve Türkçe açıklamalı cevap anahtarı ayrıntılı biçimde verilmiştir. Kitabınızdaki sorular tamamıyla ÖSYM tarafından verilen yabancı dil sınavlarında sorulan sorulara benzemekte olup, siz okuyucuların ÖSYM tarafından verilen İngilizce Yeterlik Sınavlarına hazırlanmasında istenen başarıyı sağlatacak niteliktedir.
Ayrıca kitabınızın XI. bölümünde Tıbbî Terimler Sözlüğü, XII. bölümde Çok Kelimeli Fiiller Sözlüğü, XIII. bölümde Cümle Bağlaçları Sözlüğü ve ayrıca bir Düzensiz Filler Listesi verilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Sınavlara Hazırlık Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
28,00   
28,00   
×
Kapat